Kjetils Blå Bølger

Make waves – Don’t float through life!

Gratulerer med nyveien som Arbeiderpartiet nesten stoppet


Som Adresseavisen skriver har historien om Nordre Avlastningsvei vært en kronglete historie. Aller helst burde den vært bygget som firefelts vei, men hadde det vært foreslått ville veien sannsynligvis aldri blitt bygget.

I Arbeiderpartiet etr det jo slik at det ikke er velgerne, men Arbeiderpartiets medlemmer og partiets organer som bestemmer. Derfor ble prosjektet nesten stoppet etter et vedtak i representantskapet i Trondheim Arbeiderparti. Heldigvis fikk mer fremsynte krefter endret dette vedtaket.

Nordre Avlastingsvei er et prosjekt som har blitt båret frem av Høyre med vekslende støtte fra Arbeiderpartiet. Frp stemte også mot prosjektet fordi de ikke ville ha bompenger, mens mange av småpartiene ikke ønsket veien.

I dag tror jeg de fleste er glade for at veien til slutt står der (nesten) ferdig. Den vil representere et stort fremskritt for byens innbyggere og den vil fjerne mye gjennomgangstrafikk fra sentrum. På grunn av at den bare er tofelts risikerer vi likevel at kapasiteten raskt blir sprengt. Det vil derfor være feil å stenge Olav Tryggvasons gt for ordinær biltrafikk inntil man eventuelt får dokumentert at kapasiteten er stor nok på nyveien.

Reklamer

27/05/2010 - Posted by | Lokal politikk, Uncategorized

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: