Kjetils Blå Bølger

Make waves – Don’t float through life!

«Mann gikk amokk med mopp på Buran i Trondheim, og massakerte hybelkaniner i tusentalls»


Frode Håkonsen er en av mine venner både på Facebook og i det virkelige liv. Hans kommentarer på Facebook er innimellom så ustyrtelig morsomme at de fortjener et større publikum. Jeg tillater meg derfor, uten hans tillatelse å gjengi hans siste serie av meldinger:

«Mann gikk amokk med mopp på Buran i Trondheim, og massakerte hybelkaniner i tusentalls. Psykriatien og dyrebeskyttelsen er koblet inn i saken, melder politiet»

«En talskanin for hybelkaninenes frigjøringsfront uttaler at de nå føler sin eksistens truet. Denne leiligheten var en av våre siste friomeråder. Vi, som en minioritet, krever nå beskyttelse av FN, sier han på en dårlig telefonlinje fra en hemmelig adresse»

«Politiet melder at gjerningspersonen sist ble sett flyktende imot Solsiden, og man antar at han er ruset på koffein. På Solsiden ligger kaféene som perler på en snor, og fallbyr koffeinholdige drikker over en lav fotformsko. I lekre lokaler slurper svake mennesker i seg kopp på kopp med koffein fordekt bak eksotiske navn som Latte, Cappucino og Macciato uten å tenke på følgene. Rita Ottervik sier at de nå ser på tiltak for å begrense denne ukulturen. Tiltak som nevnes er ekstra koffeinavgift, innskrenkede åpningstider og bompenger samt registrering ved inngangsdøren. KrF sier de vil støtte tiltakene, hvis kirkekaffen fredes.»

«Svartlamoen beboerforening vil arrangere en støttekonsert i helgen for hybelkaninene på verkstedhallen, og i et opprop går de sterkt ut mot multinasjonale produsenter av rengjøringsmidler som kverker alt liv når man svinger kosten. Her på Svarlamoen bruker vi kun selvdyrkede økologiske rengjøringsmidler som er milde mot hybelkaninene. Her på Svartlamoen vil hybelkaninene alltid finne en fristat for seg og sine, uttaler Buster Dust utenfor Ramp. Men kaffen må bestå, sier han. Uten kaffen dør karsk-kulturen. Det må gå an å leve side om side i respektfull sameksistens, avslutter han og hever kaffekoppen.»

«Regjeringen er nølende med å uttale seg i saken, mens opposisjonen kaller det unnlatenhet. I følge en anonym, men sentral kilde i regjeringkvartalet, skal det være tette bånd mellom firmaet som har kontrakt på rengjøring i kvartalet, og verdens ledende produsent av kjemiske rengjøringsprodukter. Jens Stoltenberg har ikke uttalt seg i saken, da han befinner seg i Jotunheimen på jakt etter tam-lemen».

«Fredsforhandlinger: Etter at politet fikk lokalisert moppemannen og avvæpnet han på Solsiden gikk det rett til St. Olavs for pumping av koffein. AP sendte Terje Rød Larsen oppover for å mekle i saken, og SV forlangte at Erik Solheim også skulle bli med. En midlertidig våpenhvile er inngått i leiligheten på Buran mellom hybelkaninene og huseier mens forhandlingene om en varig fredsavtale pågår.»

«Fredsforhandlere i krig! Terje Rød Larsen og Erik Solheim har ikke klart å bli enige om hvem som skal lede fredsforhandlingene i hybelkaninkontroversen på Buran. Krangelen mellom de to går på nevene løs, og det rapporteres om neseblod og blå øyne. vi følger saken videre!»

«Etter at fredsforhandlerne ble hentet av ambulanse, har roen senket seg over boligen på Buran, meldes det. I en felles uttalelse har huseier og hybelkaninene kommet til en ordning. Hybelkaninene skal få tilholdssted under sofaen og huseier oppå sofaen. Men huseier understreker at det tålereres ingen spredning utenfor sofaen, og hvis hybelkaninene prøver seg på godteskåla, vil han slå hardt og nådeløst ned på dem.»

Reklamer

10/11/2009 - Posted by | Lokal politikk, Nasjonal politikk, Utenrikspolitikk | ,

3 kommentarer »

  1. Jeg kan berolige både deg og Frode med at hybelkaninene har funnet sitt fristed på Strindheim!!! Av forståelige grunner kan jeg ikke oppgi nærmere adresse, bare forsikre om at de skal bli godt tatt vare på for fremtiden! 🙂

    Kommentar av Nina Wikan | 10/11/2009

  2. Jeg oppforderer herved alle Hybelkanin-venner om å åpne sine hjem og gi disse stakkars forfulgte og misforståtte krypene asyl.

    Kommentar av Grethe Marie Belboe | 10/11/2009

  3. Det kan se ut som at asylstrømmen til Ilsvika er spesielt stor. Jeg tror kanskje jeg har noe å lære av Erna: En fast men rettferdig asylpolitikk. Rettferdigheten fikser jeg. Fastheten var ikke like enkel.

    Kommentar av Kjetil Utne | 10/11/2009


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: