Kjetils Blå Bølger

Make waves – Don’t float through life!

Uten ryggrad


Det var pinlig å lese om formannskapets besøk hos Vital-ledelsen denne uken. Rita Ottervik hadde invitert toppsjef Tom Rathke til møte på Rådhuset med formannskapet. Men den arrogante Vital-lederen ville ikke møte opp på Rådhuset og for i det hele tatt å få møte Vital-ledelsen måtte de dra bort på Nedre Elvehavn.

Det var naturligvis raseringen av Vitals virksomhet til fordel for Bergen og Oslo som var bakgrunnen for at formannskapet ville ha Vital i tale. Vital har i denne saken opptrådt umoralsk, arrogant og i strid med Stortingets forutsetninger. Rathke burde vært innkalt og ikke invitert. Og Ordføreren burde hatt ryggrad til å stå opp mot Vital-ledelsens maktarroganse ved å kreve at de møtte opp på formannskapets eget territotorium. Hadde Vital avslått dette ville de avslørt sine holdninger for alle.

Også regjeringen har vært passive i denne saken. Adresseavisen slo i valgkampen stort opp at Vital hadde forsøkt å stoppe Høyre uten å lykkes. Det avisen burde spurt om var hvorfor Arbeiderpartiet jar vært så passive i denne saken. Nå opplever vi at ordføreren også nærmest frikjenner AP-medlem og Stoltenbergvenn Rune Bjerke for noe ansvar i denne saken til tross for at han er øverste sjef i DnB Nor.

Trondheim og Sør-Trøndelag trenger politikere med ryggrad som er villige til å stå opp og sloss for våre interesser. Når Arbeiderpartiet ikke tar den jobben må vi andre stille opp.

Reklamer

18/09/2009 - Posted by | Lokal politikk, Nasjonal politikk | , , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: