Kjetils Blå Bølger

Make waves – Don’t float through life!

En skremmende natt


Sist natt tilbrakte jeg i taxien med å kjøre folk til og fra fest i Trondheim. Gatene var mørke og våte, regnet skapte gjenskinn i asfalten og GATELYSENE var fortsatt slukket. Det var en skremmende opplevelse. Mer eller mindre fulle mennesker vandret rundt i gatene, og krysset gjerne veien foran bilen uten forhåndsvarsel. Ingen brukte refleks og man kunne gjerne kjøre forbi noen på få meters avstand uten å se dem. Når jeg kom hjem var jeg sjeleglad for ikke å ha kjørt på noen.

Når Rita & Co idligere i år besluttet å slukke gatelyset en periode i sommer og en ny periode til høsten var det for å spare penger, en halv million i sommer og en halv million til senere i år. Så kan man spørre seg om denne millionen forsvarer den sterkt økte risikoen for at menneskeliv går tapt eller noen blir hardt skadet. Arbeiderpartiet mener tydeligvis det.

På Facebook er det i dag etablert en gruppe som heter Gatelys tilbake i Trondheim. Den anbefales. Også yrkessjåførene har begynt å murre. For en tid siden skjedde en påkjørsel i Prinsenkrysset som sannsynligvis kan knyttes til manglende belysning. Nå snakker flere yrkesjåfører om en punktmarkering. Det er ikke rart. Ingen av oss ønsker å ha et liv på samvittigheten fordi Rita & Co slukker lysene.

Er det slik vi ønsker Trondheim skal være?

Reklamer

26/07/2009 - Posted by | Lokal politikk | , , ,

1 kommentar »

  1. Nei! Lys tilbake i Trondheim NÅ, før noen dør.

    Kommentar av Caro | 26/07/2009


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: