Kjetils Blå Bølger

Make waves – Don’t float through life!

Best i verden


Det er herlig å oppleve mennesker som har et levende ønske om å bli best, og som gjør det som er nødvendig for å nå målet. Byåsen Elite Håndballs styreleder Svein O. Berg er en slik person. Og jeg tror laget har alle muligheter til å nå sitt mål til tross for nederlaget i helgas seriefinale.

Også denne gang vil man oppleve at noen prøver å dukke de som er gode. Typisk nok var det første leserinnlegget på Adressa.no: «Først må de bli best i Norge». Men det er slik som Desmond Tutu har sagt: «If you want to reach the mountain top, you must shoot for the moon». Naturligvis må Byåsen først bli best i Norge, og det er ikke mye som mangler på det. År for år har laget kommet nærmere og nærmere. Men hvorfor begrense seg til å være best i Norge når laget har unge spillere som kan bli blant de beste i verden? Skal Byåsen og Trondheim avle frem stortalenter og si at hvis du vil spille sammen med de beste i verden må du finne deg en annen klubb? Da kunne man like godt redusere ambisjonsnivået og si at man har mål om å være best i byen eller kanskje best på Byåsen…

Ikke alle trøndere evner å tenke de store tankene. Varaordfører Knut Fagerbakke og SV var skeptiske til å bruke penger både på Byjubileet og senere storarrangementer. I etterkant mener de fleste at byjubileet var et tidsskille for Trondheim. Det forandret byen og skapte tro blant trønderne på at vi kunne skape noe bra. Ønsket om å bidra til store visjoner for byen var bakgrunnen for at Trondheim Høyre i fjor ga ut en visjonsbok som en gave til byen i forbindelse med partiets 125 års jubileum. Nå er den gratis tilgjengelig for nedlasting på internett.

I Trondheim er vi så heldige å ha flere som har store ambisjoner og visjoner. Marinteks gigantprosjekt «Den tredje bølgen» er en slik visjon. Målet er å skape fremtidens fremste marintekniske laboratorium i Trondheim og legge til rette for ringvirkninger i form av næringsliv og arbeidsplasser på dette fagområdet. Skal vi trekke de beste fagfolkene i verden til Trondheim trenger vi også et fritidstilbud av høy klasse. Kultur, idrett og friluftsliv er viktig i denne sammenhengen. Kvalitet tiltrekker kvalitet. Gode opplevelser inspirerer. Og hvorfor skal vi i Trøndelag være fornøyd med mindre enn det beste. Svein O. Berg og Byåsen skal ha ros og støtte for sitt initiativ!

Reklamer

06/04/2009 - Posted by | Lokal politikk, Uncategorized | , , , , , , ,

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: